Om Ellen

Jeg elsker mad, og jeg nyder at udfordre mig selv med nye opskrifter og teknikker. Mit daglige arbejde har intet med mad at gøre, så jeg er en glad amatørkok. I hverdagen må madlavningen meget gerne gå hurtigt, mens jeg i weekenderne nyder at kunne bruge timer i køkkenet. Det er først de sidste par år, at jeg rigtig er begyndt at udfolde mig i køkkenet. Måske fordi jeg fik en opvaskemaskine!

Jeg har rigtig mange kogebøger og madblade. Favoritmadbladene er BBC GoodFood og Delicious fra England, og fra USA er FoodNetwork Magazine virkelig underholdende. Det er superinspirerende at bladre gennem bøger og blade og prøve at forestille sig, hvordan retten bliver lavet, og hvordan den smager. Jeg har et mål om at lave mindst én opskrift fra hver og en af mine kogebøger, så jeg er sikker på, at de fortjener min hyldeplads.

Hvis du skulle have brug for at kontakte mig, kan det gøres på: ellevildmad@hotmail.com

Advertisement

2 tanker om “Om Ellen

 1. Hej Ellen

  Jeg leder efter deltagere til et nyt madprogram på DR3. Måske det kunne være noget for dig?

  I programmet skal unge mad- og kødelskende amatørkokke dyste i at lave deres livret. Programmet skal vise, at unge mennekser går op i madlaving og i, hvor maden kommer fra og ikke – som fordommende siger – er ligeglade med hvad de putter i munden.

  Som deltager skal du ikke være ‘mesterkok’, du skal bare være glad for at lave og spise god mad. Og så skal du selvfølgelig have lyst til at vise, hvad du kan, på tv

  Optagelserne kommer til at foregå i i starten af september i et lækkert studie i Nordsjælland, og du skal kunne sætte en enkelt dag af til det.

  Er det noget, du kunne være interesseret i?

  Venlig hilsen
  Josefina

 2. Hej Ellen

  Jeg skriver til dig, da vi er ved at lave en kogebog med lækre fiskeopskrifter, som forhåbentlig vil få flere til at spise fisk.
  Kogebogen bliver fyldt med opskrifter fra private, bloggere og kokke (bla. fra Brødrene Koch) Jeg håber i den forbindelse at du synes det kunne være spændende at få et par opskrifter med i bogen.

  Kogebogen vil ikke komme til salg, men vil blive brugt som gave til vores over 200 faste engros kunder, derudover vil den også blive delt ud i diverse supermarkeder. Vi er også ved at undersøge mulighederne for at få den husstandsomdelt i Aarhus-området.

  Jeg vil blive meget glad for din hjælp, og vil selvfølgelig kreditere dit bidrag i bogen med navn, websted og andet.
  Du må meget gerne kontakte mig, hvis du vil høre mere om projektet.

  Med venlig hilsen
  Henriette Jensen

  Århus Fiskeeksport
  Pakkeriet 2a
  8000 Aarhus C
  Tlf 86 12 35 59
  Direkte Tlf 61 51 11 65

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s